INSPIRA® Stitch Point Cut-A-Way Light Stabilizer part #-
specialty type: Ekstratilbehør

Inspira Stitch Point Cut-A-Way Light er en tyndere stabiliseringstype end Stitch Point Cut-A-Way, der skal klippes væk. Den er lavet af fibre, som er smeltet sammen i stedet for via en kemisk proces. Denne specielle konstruktion bevirker at stabiliseringen ikke trækker sig sammen eller ændre sig. Stabiliseringen er ideel for designs med få eller medium antal sting. Det forbliver i projektet og støtter designet ved vask, og når beklædningen anvendes. Benyt Inspira Stitch Point Cut-A-Way Light stabilisering bag på tyndere materialer af strækstof, bomuld og stof med åben/løs vævning.

Fås i flg. størrelse:
Stitch Point Cut-A-Way Light,  12”x10 yards (620111696)

Anvendes bedst til følgende:

  • Broderier med få til middel antal sting.
Tynd til middel kvalitet stretch, rayon, satin, strik til bluser, lærred, crepe de chine, jersey og stof med en åben vævning.

 

 

Brugervejledning:

  1. Klip overskydende stabilisering væk tæt til broderiets yderkant.
  2. Sy broderiet.
  3. Spænd Inspira Stitch Point Cut-A-Way Light stabilisering og stof i rammen uden at strække stoffet.
  4. Klip et stykke Inspira Stitch Point Cut-A-Way Light stabilisering passende til den valgte ramme (rammens størrelse + 2,5cm på alle 4 sider). Til broderier med stor stingtæthed kan 2 lag anbefales!
  5. Følg normal instruktion for vask, tørring eller rensning, som er anbefalet for stoftypen. Pres med strygejern med lav temperatur.

seneste tilbehør